Hoe kan ik mijn voucher inwisselen?

Je kan zowel voor het bestellen als tijdens het online retourneren de vouchercodes invoeren. De vouchers worden dan automatisch verwerkt wanneer de factuur wordt aangemaakt.

Dit geldt zowel voor de website als voor onze mobiele apps op Android en iOS.

Houd er rekening mee dat er verschillende soorten vouchers zijn die niet altijd met elkaar kunnen worden gecombineerd. Verder zijn er vouchers die alleen geldig zijn voor een bepaalde periode of die gekoppeld zijn aan een minimale bestelwaarde. Bekijk deze video die je laat zien hoe je een ontvangen voucher code gebruikt: voucher gebruiken video.mp4

Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze customer service, die graag antwoord geven op al jouw vragen over de vouchers.

How did we do?

Powered by HelpDocs